Praktische info

 

PWA Dienstenbedrijf Maasmechelen vzw

Pauwengraaf 102

3630 Maasmechelen

T: 089 77 70 02

F: 089 77 70 03

info@pwamaasmechelen.be

 

voormiddag

namiddag

maandag

8.30u - 12.00u

13.00u - 17.00u

dinsdag

8.30u - 12.00u

13.00u - 17.00u

woensdag

8.30u - 12.00u

13.00u - 17.00u

donderdag

8.30u - 12.00u

13.00u - 17.00u

vrijdag

8.30u - 12.00u

13.00u - 17.00u

© 2012 - 2015 | PWA Dienstenbedrijf Maasmechelen

Service op maat

Geen tijd voor het huishouden? Of je kan het misschien niet meer zelf, voor welke reden dan ook? Geen probleem, we staan je bij waar nodig. Je kies volledig zelf of je elke week, om de week of misschien één keer per maand beroep doet op onze diensten. Op deze pagina zetten we de voordelen van onze dienstverlening op een rij. We maken hier een onderscheid tusen: huishoudelijke hulp, de strijkservice en andere diensten (zoals tuinonderhoud).

Huishoudelijke hulp

Voordelen van onze dienstverlening:

  • Je krijgt een vaste huishoudhulp, voor zo lang als je zelf wilt.
  • Je bepaalt volledig zelf wanneer de huishoudhulp komt, we vragen enkel om het minimum van 3 uur aan prestaties per gewerkte dag te respecteren. Dat mag dus gerust 3 uur huishoudelijke hulp per week zijn, maar ook 3 uur per maand of om de 14 dagen.
  • Wil je de nieuwe huishoudhulp graag eerst even zien? We komen met plezier samen met je huishoudhulp even bij je langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
  • We gaan op zoek naar een vaste vervanging als je huishoudhulp afwezig is (bij verlof/ziekte/...).
  • Je huishoudhulp mag naast schoonmaken ook andere huishoudelijke klusjes doen. De toegestane activiteiten omvatten ook: inkopen doen, maaltijden bereiden, strijken en kleine naaiwerken verrichten.

 

Ook niet minder belangrijk...:

  • We zijn verzekerd voor arbeidsongevallen, maar ook voor wanneer er iets stuk zou gaan bij jou thuis (burgerlijke aansprakelijkheid).
  • Je hebt een persoonlijke contactpersoon bij het kantoor. Deze contactpersoon is de consulente van je huishoudhulp, en staat je dus met raad en daad bij indien nodig.
  • Door de ruime keuze aan sollicitanten kunnen we telkens weer betere personeelsleden aanwerven en tewerkstellen.
  • We besteden tevens veel aandacht aan opleiding van onze werknemers.

 

En goed voor de portefeuille:

De dienstencheques zijn fiscaal aftrekbaar. Na fiscale aftrek kosten ze dus geen € 9, maar slechts € 6,30 per stuk.

 

handschoenen
handschoenen

Strijkatelier

Geen tijd voor de strijk? Of misschien gewoon geen zin? Onze strijkdienst kan je geheel vrijblijvend gebruiken. Dit houdt in dat je niet gebonden bent door een contract en de strijk brengt hoe vaak en wanneer je dat zelf wilt. In regel is de strijk 2 werkdagen na levering klaar. Ook hier werken we met dienstencheques. Eén cheque kost bruto € 9, maar na fiscale aftrek slechts € 6,30.

 

Gratis ophaling en levering

Geen tijd om de strijk zelf te brengen of te komen ophalen? Geen probleem! We komen de strijk helemaal gratis thuis ophalen en brengen alles achteraf ook weer terug.

 

Minuten tegoed

Is de strijk op minder dan één uur gestreken? Dan vragen we nog steeds één dienstencheque, maar de resterende minuten ben je niet kwijt.

Voorbeeld: Het duurt 40 minuten om de strijk te doen. De volgende keer heb je dan de resterende 20 minuten tegoed. Dit betekent dus ook dat je soms helemaal niets hoeft te betalen!

 

 

Je kan andere hulp gebruiken?

 

Je zoekt iemand die de tuin komt onderhouden? Of misschien iemand die wat puin kan komen ruimen, of het graf van een dierbare gaat schoonmaken? Ook daarin schieten we graag een handje toe. Voor deze opdrachten werken we met PWA-cheques.

Soorten PWA-cheques

Er zijn twee soorten PWA-cheques. PWA-cheques zonder naam zijn niet fiscaal aftrekbaar en kan u gewoon aankopen bij ons op kantoor. PWA-cheques op naam van de gebruiker zijn wel fiscaal aftrekbaar en dient u te bestellen via Edenred.

groene verf