Ga voor elektronisch!

 

PWA Dienstenbedrijf Maasmechelen vzw

Pauwengraaf 102

3630 Maasmechelen

T: 089 77 70 02

F: 089 77 70 03

info@pwamaasmechelen.be

 

voormiddag

namiddag

maandag

8.30u - 12.00u

13.00u - 17.00u

dinsdag

8.30u - 12.00u

13.00u - 17.00u

woensdag

8.30u - 12.00u

13.00u - 17.00u

donderdag

8.30u - 12.00u

13.00u - 17.00u

vrijdag

8.30u - 12.00u

13.00u - 17.00u

© 2012 - 2015 | PWA Dienstenbedrijf Maasmechelen

Ga voor elektronisch:

het gemak van elektronische dienstencheques

 

U denkt misschien waarom elektronisch? Papieren dienstencheques zijn tastbaar, heb ik ook gemakkelijk besteld en zijn toch evenwaardig aan elektronische dienstencheques? Klopt! Maar toch zijn er heel wat elementen die het gebruik van elektronische cheques toch net dat beetje gemakkelijker (én veiliger!) maken... We zetten de voornaamste voordelen even op een rij.

 

1. Omruiling van elektronische dienstencheques is gratis

Stel nu dat je papieren cheques bijna gaan vervallen, of je besluit dat je de dienstencheques niet langer meer nodig hebt. Als je de papieren cheques wil omruilen, dan rekent Sodexo per omgeruilde cheque € 0,25 inclusief BTW aan voor administratiekosten. Bij elektronische cheques is er geen administratief werk, bijgevolg is omruiling volledig gratis!

 

2. Geen overbodig papierwerk

De huishoudhulp registreert de prestaties zelf

Vergeet het papierwerk, met elektronische cheques is daar helemaal geen sprake meer van. Alles gaat vlot, veilig en gemakkelijker aangezien de huishoudhulp de prestaties na het werk registreert bij Sodexo aan de hand van haar telefoon of de jouwe (het te bellen telefoonnummer is gratis!). Achteraf kan je alles opvolgen via jouw eigen computer, laptop, tablet of smartphone.

 

Je hoeft nauwelijks naar kantoor te komen

Stel ook dat je een papieren dienstencheque bent vergeten te tekenen, dan moeten we je vragen om naar het kantoor te komen om je handtekening op de cheque te komen plaatsen. Ook dat is niet nodig bij het gebruik van elektronische cheques.

 

3. Kan niet verloren gaan bij verzending

Sodexo stuurt de papieren dienstencheques op per post. De kans bestaat dus dat ze verloren kunnen gaan, dit terwijl je er dan wel al voor betaald hebt. Ook dit gevaar is onbestaande met elektronische cheques. Onmiddellijk na ontvangst van de betaling kan je de elektronische dienstencheques al gebruiken.

 

4. Overzicht behouden over de prestaties gaat nog steeds

Behoud je toch graag ook zelf een overzicht over de keren waarop de huishoudhulp is gekomen? Ook dan kan je gebruik maken van een aftekenblad voor elektronische dienstencheques. Laat je huishoudhulp dit document elke keer als ze komt ondertekenen zodat er achteraf ook nooit discussie mogelijk is. Dit document kan je dan ook gemakkelijk vergelijken met de factuur voor de kilometervergoeding die wij je per kwartaal bezorgen.

 

Een korte vergelijking tussen het gebruik van papieren en elektronische dienstencheques:

Goed om te weten:

U heeft al papieren cheques maar stapt liever over op elektronische? Omruiling hiervan is ook volledig gratis!

Let wel:

Indien je voor elektronische dienstencheques kiest dien je gemakkelijk toegang te hebben tot een internetverbinding zodat je indien nodig de prestaties kan:

  • wijzigen
  • valideren
  • bevestigen.